Hvad kan vi gøre for dig?

Pharmatjek Nordics løsninger.

Markedslanceringsplan

Oprettelse af en Markedslanceringsplan for de trin der skal tages, ikke kun på kort sigt for at få adgang til et marked, men også udarbejdelse af en langvarig plan for at sikre bæredygtig succes. Sammen med vores partnere skaber vi en overskuelig og stærk handleplan.

Salg og marketing

At have en god fornemmelse for hvilke markedsføringskampagner eller hvilke områder af markedet der skal fokuseres på, er nøglen til at øge salget og få forbrugernes opmærksomhed. Vi er i tæt dialog med salgskanalerne, for at sikre at vores partnere skaber stærke salgs- og marketingplaner.

Forhandlinger

Vi kan medvirke ved diverse forhandlinger, enten ved at deltage på møder eller på sidelinjen, afhængigt af behov. Dette for at hjælpe vores partnere, med at få en bedre forståelse og resultat af aftaler, der indgås med nøgleaktører.

Love og Reguleringer

Love og regler kan være forskellige fra marked til marked, og det er en nødvendighed at have en viden og forståelse herfor. Vi giver klare informationer om hvilke krav vores partnere skal opfylde, for at kunne sælge netop deres varer på markedet.

Markedsforståelse

At kende nøgleaktører, og hvordan markedet fungerer, er nøglen til at få succes gennem vores kombinerede erfaring gennem årtier. Vi har opnået en unik position på markedet, hvorved vi bedre kan give vores partnere den målrettede information de har brug for og derved styrke deres position.

Viden om konkurrenter

At have en god idé om hvem dine konkurrenter er, gør det lettere at identificere netop den åbning der skal til for at positionere sig stærkt, og også tydeliggøre hvor der skal forbedringer til, for at blive mere konkurrencedygtige. Vi søger altid at holde os opdaterede på markedets udvikling gennem et veludbygget og relevant netværk.

De nordiske apoteksenheder.

Der er en stor forskel i ejerforhold og struktur i de fire nordiske landes apoteksmarked. Se illustreret nedenfor.

DANMARK OG FINLAND

Alle Apoteksenheder er ejet individuelt.
Distribution: Grossist ➔ Apotekskæde ➔ Apotek

NORGE OG SVERIGE

Apotekskæder er ejet og drevet individuelt.
Distribution: Kæde ➔ Apoteksenheder

Din kontaktperson

Benjamin Borup Jørgensen
Co-Founder, CEO
bbj@pharmatjeknordic.com
+45 29 60 68 90